Oikealla paikalla.

Adiente löytää juuri sinulle sopivimman työpaikan tai työntekijän.

Tietoa työnhakijalle

Tietoa työnhakijalle

Adiente on erikoistunut rekrytointeihin, mikä tarkoittaa että työntekijä palkataan suoraan asiakasyritykselle, meidän tehtävämme on löytää sinut! Rekrytointien lisäksi teemme myös paljon johdon suorahakuja. Teemme myös pidempiaikaisia henkilöstövuokrauksia, tyypillisesti muutamasta kuukaudesta reiluun vuoteen.  Kokemuksemme on, että pidempiaikaisetusein päättyvät vakituiseen työtehtävään asiakkaalla. Edellä mainittujen lisäksi teemme myös paljon suorahakuja erityyppisiin tehtäviin.

Adienten kautta haetaan
Asiakasyrityksemme hakevat kauttamme osaajia mm. myynnin ja markkinoinnin tehtäviin, IT tehtäviin pankki-, rahoitus- ja vakuutusaloille, toimistotehtäviin, hoiva-alalle avustavista tehtävistä aina johtotason tehtäviin saakka. Toimimme pääkaupunkiseudulla, niin kuin suurin osa asiakkaistammekin.

Mitä Adiente odottaa työntekijöiltään?
Asiakkaillamme on korkeita odotuksia työntekijöidemme suhteen, mikä tarkoittaa, että asetamme vastaavia vaatimuksia työntekijöillemme. Odotamme Sinulta työtehtävien edellyttämää osaamista, positiivista asennetta työhön sekä joustavuutta eri tilanteissa.