Oikealla paikalla.

Adiente löytää juuri sinulle sopivimman työpaikan tai työntekijän.

Tuotepäällikkö / Myynti-insinööri, Thurne Teknik

Asiakkaamme THURNE TEKNIK, www.thurne.fi, on pohjoismainen, vuonna 1962 perustettu perheyritys, jonka Suomen toimisto avattiin vuonna 2006. Thurne Teknik toimittaa prosessilaitteita pääosin
hienokemian-, elintarvike- ja lääketeollisuudelle. Yrityksellä on toimistoja myös Ruotsissa, Tanskassa ja Latviassa. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 18 henkilöä, joista neljä Suomessa.

Thurne Teknik hakee nyt teknistä ja myyntihenkistä

Tuotepäällikköä / Myynti-insinööriä


Tehtäväsi:
Tuotepäällikkönä / Myynti-insinöörinä vastaat itsenäisesti jauheen käsittelyratkaisujen ja -järjestelmien myyntiprosesseista Suomen teollisuusasiakkaille. Tuoteportfolioosi sisältyy esimerkiksi jauhimia, sihtejä, siirtolaitteita, säkinpurkulaitteita, pakkauslaitteita, jotka tavalla tai toisella parantavat ja tehostavat asiakkaiden tuotantoprosesseja. Teet tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaiden, että keskieurooppalaisten laitevalmistajakumppaneiden kanssa. Räätälöitte ja suunnittelette yhdessä parhaiten sopivia ratkaisuja asiakkaiden valmistusprosesseihin. Tämä on tehtävä, jossa pääset käyttämään sekä teknistä että kaupallista osaamista. Thurne Teknikin toimisto sijaitsee Vantaalla ja markkina-alueena toimii koko Suomi.


Haemme sinua jolla on:
• innostusta myyntityötä ja asiakaskontakteja kohtaan
• lahjakkuutta ymmärtää ja hahmottaa erilaisia teollisuusprosesseja
• taitoa luoda pitkäaikaisia ja kaikille osapuolille toimivia asiakassuhteita
• vahvaa tahtoa viedä asiat maaliin asti
• tekninen koulutus, joko insinööri tai diplomi-insinööri
• hyvä suomen- ja englanninkielen taito, muu kielitaito on eduksi

Thurne Teknik haluaa olla itsestäänselvä valinta asiakkailleen, koska henkilöstö on osaavaa ja heidän kanssaan on mukavaa ja helppoa tehdä yhteistyötä. Yrityksen slogan on ”Passion for improvement”.

Työ sisältää matkustamista Suomessa, sekä jonkin verran myös Euroopassa. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja mielellään omaa autoa.

Tarjoamme sinulle:
Thurne Teknik on kansainvälinen yritys, jossa yhdistyy kansainvälinen verkosto sekä perheyrityskulttuuri, ja työviihtyvyyteen panostetaan. Tämä tehtävä on monipuolinen, haastava ja itsenäinen. Saat mahdollisuuden työskennellä itsenäisessä myyntiroolissa, kansainvälisesti tunnettujen tuotteiden parissa. Lisäksi Thurne Teknik tarjoaa sinulle jatkuvaa osaamiskehitystä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kuulostaako tämä siltä mahdollisuudelta, jota olet jo pitkään odottanut? Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy. Rekisteröidy kotisivuillamme www.adiente.fi ja liitäthän sinne hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2017. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Adienten Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.

Työpaikan toimialan nimi: Myynti
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 31.10.2017
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Hae tätä paikkaa