Oikealla paikalla.

Adiente löytää juuri sinulle sopivimman työpaikan tai työntekijän.

Huoltoasentaja, Christian Berner

Asiakkaamme, vuonna 1923 perustettu Christian Berner Oy, www.christianberner.fi kuuluu Christian Berner Tech Trade -konserniin, joka on yksi pohjoismaiden johtavista teknisen kaupan yrityksistä. Vuonna 1897 Ruotsissa perustettu, nykyään kaikissa Pohjoismaissa toimiva yritys, tarjoaa asiantuntijapalveluja, korkeatasoisia teknisiä ratkaisuja, laitteita ja materiaaleja alansa johtavilta valmistajilta. Christian Berner tarjoaa kaikkiin heidän edustamiinsa koneisiin ja laitteisiin myös asennuksia, käyttöönottoja sekä käyttöhenkilöstön koulutuksia. Heidän palvelukonseptiinsa kuuluu tuotteiden huolto- ja varaosapalvelut laitteiden koko elinkaaren ajaksi. Suomessa työskentelee 20 henkilöä, joista kaksitoista Vantaan pääkonttorilla ja kahdeksan konepajalla Lohjalla.

Christian Bernerin pitkäaikainen työntekijä jää eläkkeelle ja hänen työtään jatkamaan haemme:

Huoltoasentajaa, paperikoneiden vedenpoistokalustotuotteille

konepajalle Lohjalla.


Tehtävä:
Tässä toimenkuvassa suurin osa työtehtävistäsi liittyy tavalla tai toisella paperikoneiden vedenpoistokalustoon. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu keraamielementtien korjaus- ja hiontatyöt omalla konepajalla sekä asennustyöt asiakkaiden luona - eli paperitehtailla ympäri Suomea - sekä satunnaisesti myös Ruotsissa. Hiomatyöt tehdään sekä isoilla automaattisilla hiomakoneilla että manuaalisilla käsikoneilla. Christian Bernerillä tiimi on pieni mutta dynaaminen ja monipuolisesti taitava – tiimiläiset auttavat toisiaan ja kaikkien työpanosta tarvitaan eri tehtävissä. Näin ollen toivomme, että tarvittaessa autat myös kollegoitasi tärinäneristystuotteiden leikkaus- ja pakkaustöissä. Mikäli sinulla on kokemusta metallitöistä ja hitsauksesta, pääset halutessasi käyttämään näihinkin liittyviä taitojasi.

Toivomme sinulta:
Toivomme sinun olevan ennen kaikkea toimeen tarttuva, oppimishaluinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava tiimipelaaja! Tehtävässä olisi lisäksi tärkeää, että sinulla on siihen soveltuva koulutus (esimerkiksi koneistaja tai asentaja) sekä vähintään viiden vuoden työkokemus. Ammattilaisena olet ylpeä työstäsi ja sen jäljestä, lisäksi tarkkuus sekä huolellisuus ovat itsestäänselvyyksiä kaikessa tekemisessäsi. Asennustyöt asiakkailla tehdään joko yksin tai tiimissä. Toivomme, että toimit omatoimisesti asiakaskohteissa kaikissa tilanteissa huolellisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja työturvallisuus huomioonottaen. Asennustyöt tehdään välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten sinulta edellytetään joustavuutta työaikojen suhteen. Työskentelykieli on suomi, mutta koska osa asennustöistä tehdään Ruotsissa, on ruotsinkielentaidosta etua - tämä ei kuitenkaan ole vaatimus.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän arvostetussa kansainvälisessä, alansa johtavassa yrityksessä, missä hyvää työilmapiiriä vaalitaan ja työntekijöitä arvostetaan.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn-/loppuvuoden aikana.

Voisiko uusi työpaikkasi olla Christian Bernerillä? Rekisteröi siinä tapauksessa CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoivomuksesi osoitteessa www.adiente.fi, viimeistään 26.10.2017. Lisätietoja antaa tarvittaessa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi puh. 050 572 6439.

Työpaikan toimialan nimi:
Paikkakunta:
Päivämäärä: 26.10.2017
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Hae tätä paikkaa