Oikealla paikalla.

Adiente löytää juuri sinulle sopivimman työpaikan tai työntekijän.

Lastenhoitajia sairaan lapsen kotihoitoon, Stella Kotipalvelut Oy

Asiakkaamme Stella Kotipalvelut Oy, www.stella.fi, hakee kauttamme lisää reippaita ja ammattitaitoisia

LASTENHOITAJIA, sairaan lapsen kotihoitoon

Lastenhoitajana kuulut ”Sairaan lapsen kotihoidon” päivystysrinkiin ja hoidat Stellan asiakasyritysten työntekijöiden lapsia heidän ollessaan sairaana mahdollistaen näin sen, että vanhemmat voivat mennä luottavaisin mielin töihin.

Asiakasperheiden kodit sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, myös lähikunnissa. Siksi toivomme, että olet valmis liikkumaan laajalla alueella joko autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Oma auto on toki tässä työssä etu, mutta ei välttämättömyys. Koska asiakaskohteet vaihtelevat usein, ja lapset ovat noin yksi vuotiaista ylöspäin, sinulle tarjoutuu mahdollisuus hyvin vaihtelevaan työhön. Perheet ovat suurimmaksi osaksi suomen- tai ruotsinkielisiä. Tämän takia sinulla tulee olla erinomaiset taidot ainakin jommastakummasta kielestä.

Työ on luonteeltaan nopeatempoista ja vaikeasti ennakoitavaa keikkatyötä. Toivomme sinulta joustavuutta, omatoimisuutta sekä aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin ja hoitojaksot ovat kestoltaan vaihtelevia, yleensä noin 1-4 päivän mittaisia. Toivomme, että sinulle sopisi vähintään kahtena arkipäivänä viikossa vastaanottaa hoitotilauksia. Voit itse määritellä, mitkä arkipäivät sopivat sinulle parhaiten.

Tässä työssä sinulla tulee olla työkokemusta lastenhoidosta jo ennestään. Ammatillinen koulutus sen sijaan ei ole välttämätön. Työtehtävä on luonteeltaan hyvin itsenäinen ja vastuullinen - edellytämme, että olet täysi-ikäinen ja että sinulla on puhdas rikostausta. Palkkaamme erittäin mielellämme myös eläkkeellä olevia hoivatyön osaajia.

Tehtävään valitun henkilön tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen työn alkamista.

Olemme Adientella vuosien varrella saaneet paljon kiitosta Stellalla työskenteleviltä lastenhoitajiltamme työn joustavuudesta sekä sujuvasta ja korkealaatuisesta toiminnasta. Tule sinäkin mukaan!

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.


Onko tämä se mukava, vastuullinen ja itsenäinen työ jota olet etsinyt ja olethan sinä lapsille turvallinen ja välittävä aikuinen? Täytäthän siinä tapauksessa CV-lomakkeen kotisivuillamme www.adiente.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi. Kysymyksiisi vastaa Senior HR konsultti Marika Högström-Andersson osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050-572 6439.

Työpaikan toimialan nimi: Hoitoala
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä:
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Hae tätä paikkaa