Oikealla paikalla.

Adiente löytää juuri sinulle sopivimman työpaikan tai työntekijän.

Adiente

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin sekä Extended DISC henkilö- ja ryhmäanalyyseihin.
Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti
Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin.

Arvostamme kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta sekä joustavuutta.

Tyytyväinen asiakas ja onnistunut toimeksianto ovat tärkeimmät tavoitteemme.

Toiminta-ajatuksemme

Haluamme pysyä pienenä yrityksenä koska haluamme tuntea jokaisen asiakkaamme hyvin, ja panostamme paljon asiakassuhteisiimme. Melkein kaikki asiakkaamme ovat yrityksiä joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia. Toivotamme toki uusiakin asiakkaita tervetulleiksi.

Monet asiakkaistamme ovat pohjoismaisia yrityksiä jotka arvostavat ja tarvitsevat kielitaitoisia ihmisiä, ja suuri osa rekrytoinneista kohdistuu henkilöihin joilla on korkeakoulututkinto. Siksi on myös luonnollista että meillä itsellämme on samanlainen tausta.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu.